You may not be looking for trouble, but trouble may be looking for you!

Boosheid, ongeloof, stress of paniek. Kan niet waar zijn…waarom overkomt mij dit….dat gevoel! Intelligente, verstandige mensen en organisaties maken net zo goed kans op een financiële zeperd als iemand met weinig of geen interesse in financiële zaken.Ook al doet u uw huiswerk nog zo goed, er zijn altijd handige verkopers, giftige producten en diensten, meesteroplichters, informatieachterstanden en mensen/organisaties met een dubbele agenda die voor een stroom van onaangename verrassingen zorgen.

Hulp bieden in deze omstandigheden, dat is wat Shureluck voor u kan betekenen.

Natuurlijk heeft Shureluck zich laten inspireren door Sherlock Holmes. Deze intelligente Engelse speurder wist met grote regelmaat de dader in complexe moordzaken te vinden en via de rechter van een passende straf te voorzien. Wij houden ons bezig met het ontrafelen van complexe financiële en/of handelsgeschillen en de ‘dader’ zelfstandig, via Kifid of via de rechter tot een compensatievoorstel te dwingen.

Shureluck herbergt veel kennis op het gebied van financieel recht, ondernemings- en vennootschapsrecht en financiële dienstverlening. Via de Success Stories kunt u voorbeelden lezen van problemen die wij sinds 2005 hebben opgelost.

Geïnteresseerd? Beantwoord dan de vragen op de homepagina

Heeft u last van een financieel conflict

Wij staan voor u klaar